Fase 3 darmkanker

Fase 3 darmkanker zijn onderverdeeld in drie groepen, minst ontwikkelde tot de meest geavanceerde. De minst ontwikkelde is de fase 3A darmkanker genoemd, de een in het midden is colonkanker stadium 3B, en de meest geavanceerde is darmkanker stadium 3C.

Toen het werd ontdekt in fase 3A darmkanker, heeft darmkanker bereikt het midden lagen van de dikke darm en uitbreiden tot maar liefst drie nabijgelegen lymfeklieren. In fase 3B, kanker is aanwezig in maar liefst drie nabijgelegen lymfeklieren en zich heeft verspreid buiten de middelste lagen van de dikke darm, of heeft gewerkt zijn weg naar het nabijgelegen weefsels, of heeft uitgebreid door de dikke darm wand in de buurt organen (zoals de blaas of eierstokken) en gestrekt in het buikvlies (het weefsel dat het merendeel van de organen in je buik) dekt.

Wat onderscheidt stadium 3C darmkanker uit fasen 3A en 3B is het aantal betrokken lymfeklieren. Als u een fase 3 tumor en kanker is gevonden in vier of meer nabij gelegen lymfeklieren, wordt het beschouwd als stadium 3C darmkanker. Aangezien in Fase 3 darmkanker, is de kanker uitgezaaid naar de lymfeklieren in de buurt, maar nog niet naar andere delen van het lichaam operatie wordt aanbevolen, gevolgd door chemotherapie.

Darmkanker is de tweede belangrijkste doodsoorzaak door kanker in Amerika (longkanker is de eerste). In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, moet slechts 15 procent van darmkanker patinten hebben een permanente colostoma. Neem dan contact op met uw arts over uw risicofactoren voor darmkanker, en krijg gescreend, indien nodig. Wat ongemak en schaamte tijdens een colonoscopie is een kleine prijs om te betalen voor je leven.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.