De beste kosttilskuddene for overgangsalderen

Med så mange kosttilskudd for overgangsalder på markedet, gjenstår spørsmålet: Hvilken er den beste typen for deg?

Mange kvinner vil oppleve overgangsalder. Med dette stadiet bringer imidlertid også en rekke symptomer, inkludert hetetokter, søvnløshet, en endring i sexlysten, nattesvette og humørsvingninger.

For å lette symptomene er det flere alternativer som kan hjelpe, inkludert kosttilskudd for overgangsalderen.

Naturlige kosttilskudd for overgangsalderen

Overgangsalder symptomer kan være en kilde til smerte og ubehag. Heldigvis er det flere alternativer for å håndtere uønskede symptomer og tilpasse seg denne fasen av livet ditt.

Ikke bare er noen av de beste kosttilskuddene for overgangsalderen helt naturlige, de reduserer faktisk risikoen for å utvikle kroniske tilstander.

Ved å innlemme naturlige kosttilskudd for overgangsalder i det daglige opplegget ditt, kan du lindre de tilhørende symptomene, samtidig som du ivaretar din langsiktige helse.

Her er fire populære alternativer for naturlige kosttilskudd for overgangsalderen:

  • fytoøstrogener.

Fytoøstrogener er kjemiske forbindelser som finnes naturlig i planter – forbindelser som både fungerer som østrogen og påvirker kroppens eget østrogen når de svelges.

Forskning viser at fytoøstrogener kan redusere symptomer på overgangsalderen, inkludert hetetokter og nattesvette, angst og andre humørproblemer, og kognitive vansker, inkludert dårlig hukommelse og manglende konsentrasjon.

  • Rødkløver.

En isoflavon hentet fra rødkløveranlegget, studier viser at dette tilskuddet kan redusere hetetokter og nattesvette.

Det er også bevis på at rødkløver kan ha anti-angsteffekter, noe som kan bidra til å redusere stress og fremme avslapning. Av denne grunn kan rødkløver også hjelpe søvn.

  • E-vitamin

E-vitamin er en kraftig antioksidant, og kan bidra til å redusere betennelsen. E-vitamin kan også bidra til redusert stress og risiko for depresjon, samt gi beskyttelse for hjertet og hjernen din.

Forskning antyder også at vitamin E kan hjelpe kvinner i overgangsalderen med hetetokter og nattesvette.

  • progesteron.

Progesterontilskudd er designet for å lindre symptomer på overgangsalder, redusere aldringstegn og forhindre tap av ben som kan føre til osteoporose.

Progesterontilskudd er tilgjengelig over disk og er laget med naturlig plantebasert progesteron avledet fra enten soyabønner eller vill yam. Det kan komme i form av piller, kremer og geler.

De mest anbefalte naturlige tilskuddene i overgangsalderen

Vi anser at progesteron er et av de viktigste tilskuddene for overgangsalderen.

Det er feiloppfatninger angående progesteron. I årevis ble det antatt å være et enkelt kjønnshormon. Imidlertid har forskning vist at progesteron er viktig for kvinner i alle aldre.

Lavt progesteronnivå kan forårsake problemer under premenopause, perimenopause og postmenopause. Og progesterontilskudd er en populær, uten disk-behandling som hjelper til med å gjenopprette den hormonelle balansen.

I motsetning til andre hormoner, har forskning funnet at progesteron blir levert til kroppen mer optimalt når den påføres gjennom huden i stedet for å tas oralt.

Så hvis du planlegger å kjøpe et progesterontilskudd, kan du vurdere å velge et som kommer i form av krem.

Hvis du ikke har noen anelse om den beste progesteronkremen du kan kjøpe, anbefaler vi Proferia – en naturlig kvalitet progesteronkrem av høy kvalitet.

Mer informasjon om Proferia, klikk nedenfor.

Proferia
Kaufen Me > De beste kosttilskuddene for overgangsalderen